Café Castro har eksisteret siden 1998 på samme adresse – i hjertet af Nørrebro.

I en periode mellem 2020-2023 har Café Castro været lukket som følge af en større renovation. I marts 2023 slog vi omsider dørene op og kunne endelig byde alle ind til vores totalrenoveret café. I dag afspejler vi stadig den gamle Café Castros grundplan – dog med nye luksuøse og stemningsfyldte rammer.

Vi er i dag en af Københavns største caféer med 90 indendørs siddepladser og knap 200 udendørs siddepladser.

Vores bar er specialbygget med nye materialer importeret fra Italien. Vi har fået installeret den nyeste teknologi for fadøl og sodavand, med Carlsbergs nyeste fustageanlæg, der sikrer topkvalitet af iskold sodavand og en perfekt brygget fadøl.

Vores brede kaffeudvalg kan tilfredsstille enhver kaffeelsker. Vi brygger vores kaffe med de lækre kaffebønner fra Illy, der leverer en af de absolut bedste kaffebønner på markedet. Vi benytter deres 100% Arabica medium roast kaffebønner, som har en blød og sød smag – med en dejlig duft af sukker og frugt.

Vores menukort er finpudset, hvor derimellem få genkendelige retter, er tilføjet helt nye og friske madretter. Vi stræber os efter at skabe den bedste smagsoplevelse for alle og har derfor sørget for et bredt madudvalg velegnet til enhver gæst. Du vil i vores menukort finde både lækre kødretter, salater, sandwichs, burgers og vegetariske retter.

Vi har også sammenflettet et lækkert udvalg af Brunchretter, hvor der selv kan sammenflettes madretter helt op til 7+ retter.