Læs artiklen om Café Castros genåbning på migogkbh.dk

Journalist, Camilla, har skrevet en fin lille artikel, der fortæller om vores store genåbning på www.migogkbh.dk. Her ser I et lille udkast fra artiklen:


Tidligere var Café Castro et af de mest velbesøgte steder på Nørrebro.

På den store udeservering over for Nørrebrohallen blev der slikket solskin, drukket cocktails og spist brunch dag ud og dag ind.

Og indenfor blev der langet caféklassikere over disken og skålet i fadøl under cubansk kunst og fotografier af Che Guevara og Fidel Castro.

Men efter en årrække lukkede Café Castro, da der skulle bygges nyt på adressen, og mange har måske frygtet, at caféen ikke ville vende tilbage.

Oven på flere år med byggerod er der dog endelig gode nyheder.

Elsker Nørrebro

Café Castro genåbner mandag 13. marts kl. 16 og er igen klar til at tage imod sultne og tørstige folk fra hele byen.

Til MigogKbh fortæller folkene bag Café Castro:

Vi elsker Nørrebro, og vi ved, at Nørrebro også elsker det Castro, de kender. Derfor har vi valgt at beholde vores navn og samtidig holde os til samme koncept som før.

Det betyder, at Nørrebro-kendingen har beholdt en række klassiske retter på menukortet, men samtidig også tilføjet nye retter, som måske har potentiale til at blive de næste klassikere.

Det samme gælder udvalget af drikkevarer.

Her kan man stadig bestille flere af de drinks, man plejede at indtage i solen på Café Castros udeservering, men til menukortet er også føjet både cocktails og mocktails, som følger tidens trends.

Café Castro har desuden sat lækkerier som frappé og lemonader på menuen.


Du kan læse hele artiklen fra følgende link: https://migogkbh.dk/gammel-norrebro-kending-genabner/

BOOK BORD
For reservation til større selskab på 10+ personer, skal du ringe ind og bestille på tlf. 35 85 35 85